FATİH TERİM VE ÜNLÜ FUTBOLCULARI DOLANDIRMA DAVASINDA MÜTALAA AÇIKLANDI!

Banka şube müdürü Seçil Erzan, 41 kişiyi 44 milyon dolar ve 20 milyon TL dolandırmakla suçlanıyor. Savcı, Erzan’ın ‘güveni kötüye kullanma’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan ceza almasını talep etti.

GÜNDEM 6.10.2025 22:37:00 0
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
FATİH TERİM VE ÜNLÜ FUTBOLCULARI DOLANDIRMA DAVASINDA MÜTALAA AÇIKLANDI!

“Yüksek karlı ve güvenilir bir fon” vaadiyle aralarında teknik direktör Fatih Terim ve ünlü futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu’nun da bulunduğu 41 kişiyi dolandırmakla suçlanan banka şube müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı.

Mütalaada, Denizbank eski yöneticileri Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu’nun beraati istenirken, Seçil Erzan’ın ‘güveni kötüye kullanma’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından cezalandırılması talep edildi. Özellikle Fatih Terim’e yönelik suçun ise dolandırıcılık değil, güveni kötüye kullanma olarak değiştirildiği belirtildi.

İddianamede, Erzan’ın yaklaşık 40 kişiyi 44 milyon dolar ve 20 milyon TL dolandırdığı öne sürülüyor; sanık için 109 ila 358 yıl hapis cezası isteniyor.

Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz
  • Perşembe 20.5 ° / 13.7 ° false
  • Cuma 21.8 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 13.6 ° false